Camping De Zandberg in Leenderstrijp is een kleinschalige SVR camping, gelegen aan de rand van de mooie, kleine dorpskern Leenderstrijp. De camping is in 1995 ontstaan naast onze boerderij. Inmiddels is het vooral een camping, maar wel met een landelijk tintje. Zo hebben we nog altijd een kleine veestapel.

Wij zijn van 1 april tot en met 31 oktober geopend.
In verband met het coronavirus gelden momenteel voorwaarden voor openstelling.

Indeling

Onze camping biedt ruimte aan 25 kampeermiddelen. Zowel caravans als tenten en campers kunnen bij ons terecht. De camping bestaat uit twee velden van respectievelijk 19 en 6 standplaatsen.

Standplaatsen

Wij bieden ruime standplaatsen. Elke standplaats is voorzien van een stroompunt, de watertappunten vindt u verspreid over de camping. Elke standplaats wordt aan de achterzijde begrensd door bomen en struiken. Vanaf uw kampeerplek kijkt u uit over het natuurgebied ‘De Dolinger Putten’ dat grenst aan het Leenderbos.

Natuur

Op slechts enkele honderden meters van de camping begint het Leenderbos, een circa 2.380 ha groot natuurgebied dat zich uitstrekt tussen Eindhoven en het Belgische Hamont-Achel. U vindt er zowel loof- als naaldbossen, heide en vennen. Onze omgeving leent zich uitstekend voor mooie en afwisselende wandelingen en fietstochten.

Boerderij

Bij de camping runnen wij een mini-boerderij. In een weiland achter de camping grazen onze Belgische trekpaarden en runderen van verschillende rassen.

Honden

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Het spreekt voor zich dat uw huisdier geen overlast mag veroorzaken voor andere gasten. Gelieve uw hond buiten het campingterrein uit te laten.

Foto’s van onze camping

« van 24 »